Ηλίας Σ. Χομσίογλου

Χειρουργός - Ωτορινολαρυγγολόγος

Ηλίας Σ. Χομσίογλου

Χειρουργός - Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Ηλίας Χομσίογλου είναι εξειδικευμένος τόσο στην αντιμετώπιση των παθήσεων της παιδικής ηλικίας, όσο και στις παθήσεις των ενηλίκων.
Παρέχει τις υπηρεσίες του σε ένα άρτια εξοπλισμένο ιατρείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης αλλά και στην πόλη των Φερών, με απώτερο στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας.
Ο Ηλίας Χομσίογλου πραγματοποίησε τις σπουδές του στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ακολούθησε την ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας στο 401 ΓΣΝΑ και στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.
Έχει μετεκπαιδευθεί στο Linz της Αυστρίας και στο Academic Medical Center Univesity of Amsterdam της Ολλανδίας.
Υπηρέτησε ως επιμελητής στην Ωτορινολαρυγ- γολογική Κλινική 407 του ΓΣΝΑ και ως Διευθυντής Ωτορινολαρυγγολογίας στο Στρατιωτικό Νοσοκο­ μείο Αλεξανδρούπολης.
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ρινολογικής Εταιρείας (ERS) και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS).
Συγχρόνως, ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στους τομείς της ειδικότητάς του λαμβάνοντας μέρος κάθε χρόνο σε Πανελλήνια και Διεθνή επιστημονικά Συνέδρια και Σεμινάρια.

TOP